Cateva cuvinte despre mine

M-am nascut la Vaslui, pe 30 decembrie 1971. Desi nu proveneam dintr-o familie de intelectuali, am avut noroc de cativa colegi de joaca si de scoala de la care am putut imprumuta carti din biblioteca lor (si biblioteca orasului), asa ca nu mi-am prea pierdut timpul alergand in jurul blocului.
Adica mi-a placut sa citesc de mic....spre deosebire de zilele de azi, cand nu prea mai am rabdare.

In 1990 am intrat la prima facultate, Automatica si Calculatoare si in 1992 la a doua, Finante Banci - Iasi.
Economia Politica si Finantele Publice au fost obiectele mele preferate, alaturi de istoria economiei, doctrine economice, macroeconomie, burse...si altele. Le-am absolvit pe amandoua, facultatile adica. Ma mai intreb cateodata daca am facut bine, in loc sa plec la turci sa fac bisnita cu rulmenti si blugi, cum erau vremurile pe atunci. Viata imi va arata.

In 1997 am revenit la Vaslui (din pacate, dar a fost alegerea mea, legata de primul job primit) si am facut si armata 6 luni ulterior, la infanterie, la Iasi.
Dupa vreo 2 ani in care am lucrat ca broker de valori mobiliare (actiuni), am lucrat cam 2 ani intr-o institutie publica de prestigiu, zic eu. In sensul ca echipa era minunta, o gramada de bani salariu, ca nu puteam sa-i cheltui, relatii, etc.

In general, cred ca mi-am dorit o viata mai aventuroasa, atat profesional cat si in particular. De asta nu m-a atras perspectiva sa-mi petrec toata viata invartind hartii in vreun birou, fie ea si o banca.
Adica..sa zicem...cum exemplifica un amic...sa te vezi intrand intr-o institutie cand termini facultatea si sa iesi cu parul alb din acea institutie, dupa 40 de ani.
Asa ca, am concluzionat eu, schimbarea e buna!!!

Astfel incat am decis, dupa job-ul de la stat, sa lucrez in mediul privat, adica in firma mea. De atunci si pana acum am lucrat in tot felul de domenii, atat in tara cat si prin strainatate.

Privind inapoi, nu-mi pare  rau, cu exceptia vreo catorva decizii care s-au dovedit pripite. Evident, era loc si de mai bine...de mult mai bine.

Cateva poze cu mine, in copilarie: