marți, 19 aprilie 2011

O noua aventura in viata mea abia a inceput - London, UK

Am mai locuit in Londra, in perioada 2007-2009, 2009 an in care un prost de sef si un fraier de angajat (adica eu) au hotarat sa ma intorc in Romania, pentru niste afaceri.


Romania m-a dezgustat de cand s-a deschis usa avionul (anul 2009) dar am indurat vremea urata, praful, politica damboviteana si de provincie, saracia generala, ipocrizia, mizeria umana, neseriozitatea aproape 2 ani, pana acum cateva zile.


In concluzie, m-am intors in Londra acum 2 zile si locuiesc in N-E Londrei, Walthamstow area, la un prieten, momentan plecat. Stau foarte bine, liniste, curatenie.....si gratis.
Cum am ajuns in aceasta zona din Londra, cu bagajele, ce credeti prieteni? Dau nas in nas cu doua cunostinte din Vaslui, care culmea locuiesc si pe aceeasi strada cu mine in Vaslui. Mai mult, azi m-am intalnit la un MALL (Asda) cu un fost angajator de-al meu, pe care l-am vazut ultima data acum 3 ani. Ulterior m-am tot gandit la asta, inainte de a-l intalni am stat pe o banca in parc (vremea e superba aici) vreo jumate de ora. Unii s-ar intreba: ce te-apuca sa stai pe banca in miezul zilei? Ei bine, destinul mi-a soptit sa stau pe acea banca pentru a ma intalni cu acest fost angajator la timpul si la locul potrivit. Mi-a promis un job.
Ce voiam sa zic cu asta? Este ceea ce Plesu numeste: Miracolul intalnirilor.


In rest, la tot pasul e full de negri si de toate natiile...si chiar si romani. In zona in care locuiesc cred ca e cea mai aglomerata zona de romani din Londra. Dar, in rest, e bine, sunt prezente toate magazinele importante, banci, toate facilitatile.
Caut un job sau un business....


Va tin la curent!!


Daca doriti sa vizionati superbul dialog intre Plesu si Liiceanu despre Miracolul Intalnirilor, dati click pe link-ul de mai jos (va garantez, nu veti regreta):


http://www.tvr.ro/inregistrari.php?file=DATA-2011-02-27-17-49.flv&id=50%20de%20minute%20cu%20Plesu%20si%20Liiceanu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu