vineri, 20 mai 2011

Ce as face daca as sti ca azi ar fi ultima zi din viata mea

Subiectul mi-a fost inspirat de un topic de acest gen la un post de radio. Evident, multi barbati ziceau ca s-ar distra la maxim (femei, bautura..etc...nu ca nu ar fi si astea bune...in loc sa mori in chinuri).


M-am gandit un pic si cred ca as face urmatoarele:
- mi-as suna prieteni pe care nu i-am mai sunat in ultimul timp...poate ani. Sa vad ce mai fac, cum se simt. Evident, as evita sa le spun ce factor m-a indemnat sa-i sun dupa atata timp.
Mi-as suna fostele prietene (nu foarte multe, dar de calitate), cu care am avut relatii bune si de dragoste. Mi-as dori sa rememoram, poate, momente placute, clipe. Doar vorbind.
- as bea ceva, evident, si as fuma vreo tigare (asa scria Preda, in Morometii, Nu? "tigare")-doua, ca o relaxare plina de placere. Nu as manca prea mult, nu are sens sa te duci in Iad cu burta plina. Am citit ca unii detinuti condamnati la moarte doresc sa aiba o masa buna inainte de a muri...nu vad rostul.
- mi-as scrie impresiile din viata, invataturile, experientele placute (mai ales cele deosebite, extraordinare) precum si cele neplacute intr-un jurnal. Sau pe blog, cum ar fi acesta. Cred ca in scurta viata de pana acum, am acumullat ceva experiente. Evident, nu as avea timp decat pentru un rezumat.
- mi-as petrece ultimele clipe alaturi de parinti.
Cred ca nu le-am intors destul pentru cat au facut ei pentru mine. Nu cred ca exista un alt suporter neconditionat mai bun pe parcursul vietii decat parintele.
....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu